Laguna Residence Lamela C
Bulevar Evrope 28a, Novi Sad

Naša vizija
komfora

Penthouse

Laguna Residence Lamela C
Bulevar Evrope 28a, Novi Sad

Luksuzan dom
iz mašte

Penthouse

Laguna Residence Lamela C
Bulevar Evrope 28a, Novi Sad

Za čaroliju
koja se živi

Penthouse

Penthouse TIP 2

Lamela C

Lokacija / Bulevar Evrope 28a, Novi Sad
Objekat / stambeno-poslovni objekat / Po+P+G+6+ugaona kula

Na vrh Laguna Residence kompleksa smešten je penthouse Tip 2. Ovaj luksuzan stan spoj je udobnosti, funkcionalnosti, vkaliteta, savremenog estetskog pristupa, poslednje tehnologije i naše posvećenosti misiji da kreiramo jedinstven dom, bez kompromisa.

Izborom vrhunskih materijala, penthouse je najpre postao dom velikom broju poznatih brendova, da bi svojoim budućim stanarima postao „dom iz mašte“.

Laguna Residence Lamela C dom je ekskluzivnog penthouse stana u koji su se spojile vizija o komfornom domu, vizija o funkcionalnom mestu za život i želja za kreiranjem prostora koji kombinuje sofisticirane materijale sa dobrim dizajnerskim idejama.
Naš moto je „kvalitet bez kompromisa“, zato smo se prilikom projektovanja ovog penthouse stana vodili idejom da upravo ovde okupimo brendove svetskog ranga i postignemo željeni cilj – „dom bez premca“.

Ovaj petosoban stan kombinacija je dve praktične celine:

  • Spavaći blok čine tri spavaće sobe: velika spavaća soba sa „master” kupatilom i zasebnom terasom, dve dečije spavaće sobe sa zasebnim terasama i dva komforna kupatila
  • Kutak za uživanje: centralni deo ove stambene celine zauzima moderna dnevna soba sa kaminom, koja se nadovezuje na pažljivo i praktično isprojektovanu kuhinju sa trpezarijom; pravi dragulj u stanu je prostrana otvorena terasa sa prirodnom travom, roštiljem, letnjikovcem, a poseban kutak za uživanje je definitivno zatvoreni „spa centar” u koji su smešteni sauna i hidromasažna kada

422,53 m2   VISINA STAMBENOG PROSTORA 290cm

„sitnice“ koje život znače

ENERGETSKA EFIKASNOST
Zato što vodimo računa o životnoj sredini, svaki stan u Laguna Residence, pa tako i penthaus, može da se podiči činjenicom da je energetski efikasan. Dodatno, omogućeno je podešavanje temperature grejanja svakog radjatora zasebno.

LUKSUZNA KUPATILSKA
KERAMIKA I SANITARIJE
Uz opremu sa etiketama poput Villeroy and Boch, Geberit, Hans Grohe i Lea Ceramiche granitne italijanske pločice, priču o vrhunskom kvalitetu i modernom dizajnu pričaju i kupatila u ovom stanu.

VRHUNSKA STOLARIJA
Drveni i aluminijumski Shuco prozori sadrže troslojno staklo za dodatnu zaštitu od atmosferskih nepogoda, buke i toplote. Ulazna i sobna vrata su takođe dodatno izolovana.

SMART HOME SISTEM
Pametni sistem olakšava upravljanje grejanjem, klimom, LED rasvetom, roletnama, TV aparatom i ozvučenjem putem aplikacije na mobilnom telefonu.

BRZI INTERNET
I KABLOVSKA TELEVIZIJA
Za opuštanje uz omiljene TV programe i krstarenje internetom.

SPA KUTAK
U zastakljeni deo terase smešten je kutak za potpunu relaksaciju i uživanje za sva čula: profesionalna hidomasažna kada za 7 osoba i profesionalna sauna. Prostor je dodatno opremljen podesivim sistemom podnog grejanja.

PARKET PRVE KLASE
Autentičan parket Nature hrast idealna je osnova koja pruža istinski osećaj topline doma.

GADGETI ZA “DVORIŠTE”
Mini robot koji kosi travu i štedi vreme.
Potpuno automatizovan sistem za zalivanje trave koji se oslanja na merenja mini meteorološke stanice. Zidani roštilj opremljen sudoperom i kaminom za ukusne trenutke.

„Imati kuću ne znači imati i dom.
Za dom je potrebna ljubav… Zato smo od samog početka, od prvih skica, kasnije i nacrta, složenih cigli i uglačanih zidova mnogo ljubavi i pažnje uložili da bismo izgradili autentično mesto za život
koje ćete zvati dom.“

Za čarobne trenutke

Kada je porodica na okupu, svaki trenutak postaje nezaboravna uspomena.

Posle napornog radnog dana idealna
opcija je relaksacija.

Drugačiji pogled na svet:
joga sa prijateljima na terasi.

Kada poželite da provedete mirno veče u dvoje…

… ili imate povod za proslavu sa prijateljima.

Naše obaveze i saveti pri kupovini

1
OVERA UGOVORA O KUPOPRODAJI: POTREBNA DOKUMENTACIJA I PROCEDURA

Kako bi bili punovažni, ugovori i predugovori o kupoprodaji nepokretnosti, sačinjavaju se u pismenoj formi i overavaju kod nadležnog Javnog beležnika.

Opširnije
2
OSNOVNE INFORMACIJE O UKNJIŽBI STANA

Nakon potpisanog ugovora o kupoprodaji nepokretnosti i overe kod Javnog beležnika, potrebno je podneti zahtev katastru za uknjižbu. Dodatne informacije i procedure saznajte ovde.

Opširnije
3
STRANCI SA PRAVOM SVOJINE NA NEPOKRETNOSTI

U Srbiji pravo na posedovanje nekretnine imaju strani državljani koji dolaze iz država sa kojima imamo reciprocitet.

Opširnije
4
POVRAT PDV-a ZA KUPOVINU PRVOG STANA

Građani koji kupuju prvi stan u novoj stambenoj zgradi imaju novčane olakšice u vidu refundacije PDV-a, na osnovu podnetog zahteva.

Opširnije
5
POREZ NA IMOVINU I TROŠKOVI KOJI TERETE KUPLJENU NEKRETNINU

Kupili ste stan, overili kupoprodajni ugovor. Šta je sledeće? Prijavite se kod nadležnih komunalnih preduzeća.

Opširnije
6
OD IZGRADNJE DO UKNJIŽBE

Proces „od ideje do realizacije“ podrazumeva niz, nekih jednostavnijih, a nekih kompleksnijih koraka. Kako izgleda ovaj proces pokušali smo da sumiramo u narednim redovima.

Opširnije

FAQ

Da, terase se računaju u kvadraturu stana.

Cena kvadrata stana zavisi od cene lokacije na kojoj gradimo, opreme stana koji kupujete, kao i veličine stana koji je predmet razgovora.

Ukoliko je stan koji kupujete Vaša prva nekretnina, tada možete po važećem zakonu ostvariti pravo na povrat PDV-a za površinu od 40m2 i dodatnih 15m2 po članu domaćinstva, ako i oni nisu do tada bili vlasnici neke nekretnine.

Kompletan proces gradnje je zakonski. Sve naše zgrade imaju lokacijske, građevinske i upotrebne dozvole, a po završetku radova, stanovi se knjiže.

Svi naši stambeni objekti imaju ugrađenje liftove renomiranih proizvođača (OTIS, KONE).

Stanove koji se nalaze u našoj ponudi možete kupiti putem kredita. Naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.