Rasprodato

BLOK D Lamela 4

Ponuda nekretnina u Novom Sadu

Adresa
Bulevar Evrope, NoviSad

Završetak radova / Useljivo
Jul 2022.

Spratnost
Po+P+M+7

Namena
stambeno-poslovni objekat

Struktura objekta
31 stanova,
1 lokal,
21 garaža i parking mesta;

Preuzmite dokumente
PDF

Info Ponuda Blok D Lamela 4

Preuzmite

Poslovni prostor


Najduži novosadski bulevar, Bulevar Evrope, na uglu sa ulicom Laze Nančića i Servo Mihalja dobija posebno mesto za kvalitetan život. Blok D.

Potpisan pečatom dobre gradnje, upotrebom visokokvalitetnih materijala, modernih tehnologija, uz primenjeno višegodišnje iskustvo i stručan tim, Blok D je projektovan tako da ispuni viziju i bude upravo dom po meri urbanih mladih, ali i porodičnih ljudi.

Blok D čini 6 lamela sa 280 stanova dok će našim budućim komšijama i njihovim gostima biti dostupno oko 350 parking mesta u garaži i na dvorišnom parkingu u sklopu kompleksa. Velika garaža i parking zona u dvorištu zadovoljavaju uslove da za svaki stan i poslovni prostor u sklopu objekta bude obezbeđeno parking mesto.

Da posao i kuća stanuju na istoj adresi, novi stambeno-poslovni kompleks omogućava potpuno rasterećeno iskustvo stanovanja uz 4900 kvadratnih metara raspoloživog poslovnog prostora.

Komfor spakovan u moderan kompleks u urbanom delu grada, dok ga, sa druge strane, karakteriše sjajna povezanost sa autoputem – mnogo je dobrih razloga koji doprinose da Blok D postane vaša „Dobra strana življenja“.

 

Lamela 4 će biti useljiva do jula 2022. godine.

Trenutno je aktuelna prodaja stanova u Lameli 2Lameli 3Lameli 4 i Lameli 5 od ukupno 6 lamela ovog objekta. Stranica se redovno ažurira, svi dole prikazani rasporedi su dostupni za kupovinu.

Sve zainteresovane pozivamo da posete pokazni stan kompleksa Blok D (Bulevar Evrope 28a) i na licu mesta se uvere u način organizacije prostora, kao i kvalitet materijala koje koristimo i opreme koja se ugrađuje u stanove, ali i da o svim detaljima porazgovaraju sa Dijagoninvest timom.

Kontaktirajte nas i zakažite posetu:

021 450 900

063 49 53 91

063 50 30 90

office@dijagoninvest.com

Materijali koje ugrađujemo

Zidovi

Zidanje fasadnih zidova izvodi se od pune opeke (cigle) u debljini d=25cm, dok su pregradni zidovi između stanova od energetskog-bloka EB AKUSTIK (56db) d=25cm, a pregradni zidovi između soba, unutar stana od KLIMA bloka d=12cm obostrano suvo malterisan.

Zvučna izolacija

Međuspratna izolacija od udarne buke izvodi se u slojevima od tri različita materijala sledećih tipova i debljina:
1. Autrotherm EPS T 650 d=2cm,
2. Termosilent d=0,5cm,
3. Izolacija od udarne buke italijansko-austrijskog proizvođača TERILEX Insulation sound HT6 d=0,6cm (57db), sa pratećim elementima Fadipex i Guintex.

Fasada

Fasadni zidovi su obloženi termoizolacijom od mineralne vune danskog proizvođača Rockwool u debljini od d=12cm. Izvodi se kontaktna fasada nemačkog proizvođača “Ceresit” u dva tona, koja sadrži integrisanu dekorativnu LED rasvetu.

Unutrašnje instalacije

Instalacije grejanja izvode se opremom renomiranog nemačkog proizvođača “REHAU”, koji za svoje instalacije izdaje pasoš na 10 godina za svaku stambenu jedinicu.

Grejanje je individualno za svaku stambenu jedinicu, a povezano na gradski sistem (JKP Novosadska toplana). Grejna tela su aluminijumski radijatori nemačkog proizvođača “BERGEN” sa mogućnošću podešavanja termo glava, austrijskog proizvođača “HERZ”; kontrola temperature u svakoj stambenoj jedinici se reguliše termostatom sa digitalnim ekranom danskog proizvođača “DANFOSS”, a potrošnja meri pripadajućim kalorimetrom.

“Schidel”, austrijski ventilacioni kanali. U svakoj stambenoj jedinici ugrađen je klima uređaj u dnevnoj sobi i izvedena je priprema za ugradnju dodatnih klima jedinica u ostalim sobama.

Vodovodna instalacija nemačkog proizvođača Aquatherm.

Kompletna instalacija sanitarnog odvoda izvodi se sa niskošumnim (S-Line) i HTP cevima. HL “Hutter & Lechner”, austrijski slivnici u svim stambenim jedinicama. Garaža je opremljena nemačkim “ACO drain” slivnicima i drenažnim kanalima. “Grundfos”, danska oprema u svim tehničkim delovima objekta.

Svi elektro ormani i razvodne table sadrže opremu austrijskog proizvođača “Schrack”.

Hidroizolacija

Kompletna hidroizolacija se radi po sistemima švajcarskog proizvođača “Sika”.
Najznačajnije: podzemna hidroizolacija – aktivna membrana SikaProof A-08 sa dvostrukim stepenom zaštite; hidroizolacija krova izvodi se najnovijom tehnologijom na bazi prskane čiste i hibridne poliuree – Sikalastic 835.

Zajedničke prostorije

Vertikalna komunikacija, pored stepenica, vrši se i pomoću lifta finskog proizvođača “KONE”. Objekat je opremljen video nadzorom i protivpožarnom alarmnom centralom. Unikatno dizajnirani dekorativni elementi u hodnicima , poštanski sandučići, spoljna i unutrašnja ograda.

Oprema koju ugrađujemo

Stambena jedinica

Veća osvetljenost stambenih jedinica, na svim etažama, postignuta je svetlom visinom od 270cm (od gotovog poda, do gotovog plafona) i velikim staklenim površinama;

Spoljna stolarija izvodi se od sedmokomornih PVC profila nemačke proizvodnje “REHAU” – tip Synego, zastakljenih troslojnim “LowEmission” termo staklom 44mm I klase, punjenim argonom.

Kompletna elektro galanterija, serija Experience proizvođača “Aling Conel”.
Roletne se na svim prozorima izvode od Alu termo lamele punjene poliuretanom, dok se upravljanje elektro-motorima francuskog proizvođača “Somfy” vrši preko prekidača i tastera.

Unutrašnja stolarija izvodi se u završnoj obradi od furnira u prirodnim tonovima hrasta. Ulazna sigurnosna vrata su takođe u završnoj obradi od furnira u prirodnim tonovima hrasta, snadbevena sa savremenim švajcarskim “KABA” sigurnosnim sistemom brava, atestirana na protivprovalnost.

Posebnu toplinu u stambenim jedinicama odaje prirodna podna obloga izvedena od hrastovog drveta – višeslojni parket I klase u tamnijim tonovima, renomiranih proizvođača.

Podne i zidne obloge u sanitarnim čvorovima, kuhinjama i ostavama stambenih jedinica izvedene su od granitne keramike I klase, španske proizvodnje.
Sanitarni čvorovi su snadbeveni modernom sanitarnom opremom nemačkih proizvođača: WC šolja i Soft Close daska proizvođača “Geberit”; ugradni vodokotlić sa tipkom proizvođača “Geberit”; baterije proizvođača “GROHE”.
“Walk in” staklene tuš kabine od kaljenog stakla.

Stambene jedinice opremljene su interfonima nove generacije.
Savremena tehnologija povezivanja optičkim kablovima koja omogućava korišćenje najnaprednijih dostupnih servisa, obezbeđujući ultrabrzu i pouzdanu komunikaciju (brzi internet sa direktnim izvodima u svim sobama).

Opšte

Objekat je projektovan da zadovolji preporučenu “B” energetsku klasu za koju će dobiti i energetski pasoš. Investitor zadržava pravo da u skladu sa dostupnošću proizvoda na tržištu, izvrši promenu dobavljača opreme koja je u istom kvalitativnom i cenovnom rangu.

Napomena:
Uz svaku stambenu jedinicu poklanjamo klima uređaj, koji je ugrađen u dnevnoj sobi.

Garancija

Garancija od 5 godina od dana tehničkog prijema
važi za sledeće:
Za sve građevinske radove, sve vrste instalacionih i izolaterskih radova.
Sva ugrađena oprema je u garanciji po specifikaciji proizvođača.

Naše obaveze i saveti pri kupovini

1
OVERA UGOVORA O KUPOPRODAJI: POTREBNA DOKUMENTACIJA I PROCEDURA

Kako bi bili punovažni, ugovori i predugovori o kupoprodaji nepokretnosti, sačinjavaju se u pismenoj formi i overavaju kod nadležnog Javnog beležnika.

Opširnije
2
OSNOVNE INFORMACIJE O UKNJIŽBI STANA

Nakon potpisanog ugovora o kupoprodaji nepokretnosti i overe kod Javnog beležnika, potrebno je podneti zahtev katastru za uknjižbu. Dodatne informacije i procedure saznajte ovde.

Opširnije
3
STRANCI SA PRAVOM SVOJINE NA NEPOKRETNOSTI

U Srbiji pravo na posedovanje nekretnine imaju strani državljani koji dolaze iz država sa kojima imamo reciprocitet.

Opširnije
4
POVRAT PDV-a ZA KUPOVINU PRVOG STANA

Građani koji kupuju prvi stan u novoj stambenoj zgradi imaju novčane olakšice u vidu refundacije PDV-a, na osnovu podnetog zahteva.

Opširnije
5
POREZ NA IMOVINU I TROŠKOVI KOJI TERETE KUPLJENU NEKRETNINU

Kupili ste stan, overili kupoprodajni ugovor. Šta je sledeće? Prijavite se kod nadležnih komunalnih preduzeća.

Opširnije
6
OD IZGRADNJE DO UKNJIŽBE

Proces „od ideje do realizacije“ podrazumeva niz, nekih jednostavnijih, a nekih kompleksnijih koraka. Kako izgleda ovaj proces pokušali smo da sumiramo u narednim redovima.

Opširnije

FAQ

Da, terase se računaju u kvadraturu stana.

Cena kvadrata stana zavisi od cene lokacije na kojoj gradimo, opreme stana koji kupujete, kao i veličine stana koji je predmet razgovora.

Ukoliko je stan koji kupujete Vaša prva nekretnina, tada možete po važećem zakonu ostvariti pravo na povrat PDV-a za površinu od 40m2 i dodatnih 15m2 po članu domaćinstva, ako i oni nisu do tada bili vlasnici neke nekretnine.

Kompletan proces gradnje je zakonski. Sve naše zgrade imaju lokacijske, građevinske i upotrebne dozvole, a po završetku radova, stanovi se knjiže.

Svi naši stambeni objekti imaju ugrađenje liftove renomiranih proizvođača (OTIS, KONE).

Stanove koji se nalaze u našoj ponudi možete kupiti putem kredita. Naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.