Dijagoninvest

Blok D: stanovi Lamela 4 i 5 u pretprodaji

Počinje pretprodaja stanova u lamelama 4 i 5 stambeno-poslovnog kompleksa Blok D. Ukupno 105 stanova svih struktura (garsonjere, dvosobni, trosobni, četvorosobni) dostupno je svima koji su zainteresovani da se smeste na „dobru stranu življenja“.

Udobni i dobro organizovani životni prostori glavni su adut objekta Blok D, idealno pozicioniranog na jednu od najatraktivnijih novosadskih lokacija, na ugao Bulevara Evrope i ulica Laze Nančića i Servo Mihalja. Lamela 4 okrenuta je ka Bulevaru Evrope i imaće na raspolaganju 35 stanova, i to dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove, kao i dva poslovna prostora.

Osnovne informacije o tipovima stanova, kvadraturi i rasporedu možete pronaći na prezentaciji Lamele 4.

Lamela 5, smeštena je u ulicu Laze Nančića i posedovaće 70 stambenih jedinica. Prema strukturi u pitanju su garsonjere, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi. Kako se vodimo idejom da je idealno kada „i kuća i posao stanuju na istoj adresi“, projektni plan Lamele 5 sadrži i osam poslovnih prostora.

Osnovne informacije o tipovima stanova, kvadraturi i rasporedu možete pronaći na prezentaciji Lamele 5.

 

Kvalitet u službi komfora

Zato što „kvalitetom gradimo budućnost“, svi stanovi Bloka D imaju 5 godina garancije.

Kao što je to slučaj i sa ostalim lamelama Bloka D, i lamele 4 i 5 karakteriše upotreba kvalitetnih materijala u procesu izgradnje. Nesporan je i kvalitet opreme koja se ugrađuje u stanove, a nastavlja se i saradnja sa renomiranim svetskim kompanijama. Pored kontaktne fasade „Ceresit“, fasadne stolarije od sedmokomornih „Rehau“ profila, elektroenergetske opreme „Schrack“ i „Aling conel“, inovativnih rešenja za elektro-roletne francuskog proizvođača „Somfy“, najnovijih sistema za hidroizolaciju kompanije „Sika“, „Geberit“ i „Grohe“ kupatilske opreme, Kone liftova, dodatnu vrednost ovim stanovima daju i prirodne podne obloge od hrastovog drveta, unutrašnja stolarija od punog drveta i španska granitna keramika. Vrhunsku zvučnu izolaciju stanovi poseduju zahvaljujući inovativnosti sistema podne zvučne izolacije italijansko-austrijskog brenda „Terilex“, dok je dodatna zvučna izolacija osigurana kvalitetnim fasadnim i pregradnim zidovima, kao i vratima atestiranim na zvuk. Inovativno rešenje za ulaz u garaže je mobilna aplikacija Blok D.

Pozivamo sve zainteresovane za više detalja o stanovima u Bloku D da posete pokazni stan Bloka D na Bulevaru Evrope 28a. Poseta pokaznom stanu može se zakazati putem telefona: 021 450 950, 063 49 53 91 i 063 50 30 90.

Blok D je moderan stambeno-poslovni kompleks koji ukupno čini šest lamela, sa ukupno 280 stambenih jedinica i 350 parking mesta. Objekat kreiran po meri urbanih mladih, ali i porodičnih ljudi, proizvod je saradnje kompanija Dijagoninvest i Dijagonala DOO.

 

 

 

Exit mobile version