Laguna Residence Lamela C
Bulevar Evrope 28a, Novi Sad

Naša vizija
komfora

Penthouse

Laguna Residence Lamela C
Bulevar Evrope 28a, Novi Sad

Luksuzan dom
iz mašte

Penthouse

Laguna Residence Lamela C
Bulevar Evrope 28a, Novi Sad

Za čaroliju
koja se živi

Penthouse

Investiramo znanje i dugogodišnje iskustvo da bismo kreirali onaj prepoznatljivi osećaj koji sa sobom nosi reč „dom“.

Pouzdan investitor.

Mi smo Dijagoninvest. Kvalitetom gradimo budućnost.

Nakon decenija rada u domenu izgradnje i projektovanja objekata, kao i izvođenja radova u okviru kompanije Dijagonala Novi Sad, 2012. godine počinjemo prvim uspešnim projektima da punimo portfolio, da bismo danas mogli da se pohvalimo sa: 15 000 m2 uknjiženog stambenog prostora (stanovi sa garancijom), zatim 1200 m2 namenskog prostora za garaže i 3 500 m2 poslovnog prostora.

Kako je za svaki građevinski poduhvat najbitnije postaviti dobru osnovu, tako i temelj naše kompanije čine zaposleni. Prvoklasni stručnjaci različitih profila stečeno znanje i iskustvo nesebično pretvaraju u ambiciozne projekte, da bismo, zajedničkim radom, posvećeno, gradili najkvalitetnije stanove, po meri savremenog čoveka.

TRENUTNO IZA SEBE IMAMO

15.000m2
stambenog prostora

1.200m2
garažnog prostora

3.500m2
poslovnog prostora

Kvalitetna gradnja.

(G)radimo u potpunosti vođeni idejom da kombinacijom višegodišnjeg iskustva naših inženjera i znanja iz domena, uz inovativan pristup, integrisanjem tehnoloških inovacija, i praćenjem aktuelnih trendova iz sveta arhitekture kreiramo stambene objekte „za primer“.

Ekološki smo svesni, svi naši stanovi su energetski efikasni.

Vodimo računa o svakom detalju. Zato mrežu naših partnera čine renomirane domaće i svetske kompanije i brendovi.

Misija

Razmišljamo inovativno, konstantno učimo i (g)radimo od srca. Odgovorni prema našim klijentima, želimo da odgovorimo na potrebe modernog života. Zato nam je misija da, uz savremen proizvod i konkurentne cene, u užurbanim gradskim sredinama (u Novom Sadu i Beogradu) kreiramo komforne oaze za porodično stanovanje.

Vizija

Zagledani u budućnost, kompaniju Dijagoninvest Novi Sad vidimo kao sinonim za vodećeg investitora koji svakim novim projektom pomera standarde u izgradnji stambeno-poslovnih objekata na tržištu nekretnina u Novom Sadu i Beogradu.