15. januar 2021.

Počinje useljenje u Lamelu 1 Bloka D

S prvim danima nove 2021. godine i prvi stanari počeli su sa useljenjem u svoje nove domove u Lameli 1 u objektu Blok D.

Ovaj stambeno-poslovni kompleks smešten na novosadskom Bulevaru Evrope predstavlja nastavak tradicije kompanije Dijagoninvest kao još jedan objekat koji se gradi prema standardima kvaliteta, luksuza i komfora.

Lamela 1 sadrži 51 stan, i to garsonjere, dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove koje su naši klijenti prepoznali kao idealne opcije za život u atraktivnom delu grada. Pored dobre lokacije, život u Bloku D nedvosmisleno je udobna opcija, jer su svi stanovi projektovani funkcionalno i promišljeno do najsitnijih detalja, a našim novim komšijama na raspolaganju su dvorišna parking mesta kao i garaža.

Kao i do sada, vodili smo se idejom odgovorne gradnje, ali i činjenicom da samo kvalitetnim materijalima u izgradnji i ugradnom opremom renomiranih svetskih proizvođača možemo da sačuvamo poverenje naših klijenata.

Blok D je dom po meri mladih, ali i porodičnih ljudi i „dobra strana življenja“ – kompleks koji se sastoji od ukupno 6 lamela sa 280 stanova u kojima će naše komšije započeti svoja nova životna poglavlja.

Nastavljamo da (g)radimo odgovorno da bismo kvalitetom izgradili svetliju budućnost zajedno sa našim partnerima, kompanijom Dijagonala DOO.

U toku je prodaja stanova u ostalim lamelama Bloka D, a celokupnu ponudu stanova pogledajte ovde.

 

Dobro došli na „dobru stranu življenja“!