4. avgust 2020.

Počela gradnja Lamele 3 u Bloku D

Početak avgusta označio je i početak radova na Lameli 3 stambeno-poslovnog kompleksa Blok D na novosadskom Bulevaru Evrope. Paralelno sa radovima, aktuelna je i prodaja stanova ove lamele koji će biti useljivi do kraja 2021. godine.

Treća od ukupno šest lamela, nastavak je radova na objektu za koji s pravom možemo da kažemo da predstavlja „dobru stranu življenja“. Dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, i to njih 41, organizovani su funkcionalno i komforno, dok je, kao i do sada, kvalitet materijala neupitan standard kada je u pitanju izgradnja, kao i unutrašnja oprema u svim lamelama Bloka D.

Stanovi imaju 5 godina garancije, a da „kvalitetom gradimo budućnost“ potvrđuje ovaj moderan kompleks koji pruža novu dimenziju idealnog stanovanja u jednom od trenutno najatraktivnijih delova grada.

Pored stambenih, Lamela 3 poseduje i dva prostrana poslovna prostora uz koje odgovaramo na potrebe naših kupaca koji žele da „kuća i posao stanuju na istoj adresi“.

Pogledajte dostupne stanove u Lameli 3.

Pokazni stan Bloka D otvoren je za posete!

Uz stručno vođenje našeg tima, poseta pokaznom stanu neprocenjivo je iskustvo koje zainteresovanima pruže sve potrebne informacije o stanovima, organizaciji prostora, kvalitetu materijala i ugradne opreme.

Pozivom na brojeve telefona: 021 45 09 00, 063 45 53 91 i 063 50 30 90 možete dobiti sve potrebne informacije o dostupnim stanovima, ali i zakazati posetu pokaznom stanu.

Izvođač radova na Lameli 3 Bloka D je kompanija Dijagonala DOO.