27. jun 2020.

Stanovi lamele 3 Bloka D u pretprodaji

Zbog velikog interesovanja za stanove u Bloku D u ponedeljak 29. juna 2020. godine počinje pretprodaja stanova u trećoj lameli ovog stambeno-poslovnog kompleksa. Lamela 3 će biti useljiva do kraja 2021. godine, a svi koji su zainteresovani da investiraju u budućnost na „dobroj strani življenja“ mogu to da urade već sada.

Treća lamela Bloka D na raspolaganju će imati 41 stan.

Kvalitet materijala i funkcionalnost u organizaciji stambenih jedinica odlučujući su faktori zbog kojih se naši kupci odlučuju da svoj „novi početak“ smeste upravo u Blok D na novosadskom Bulevaru Evrope. Dodatni argument za ovaj korak predstavlja i reputacija naše kompanije. Dijagoninvest ima višedecenijsko iskustvo u projektovanju i izgradnji stambenih objekata koji su građeni odgovorno, svi stanovi imaju pet godina garancije i poseduju energetske pasoše B klase. Izvođač radova u Bloku D je kompanija Dijagonala DOO koja, od 1987. godine kada je osnovana, do danas primenjuje politiku integrisanog sistema kvaliteta.

Svi koji su zainteresovani da čuju više detalja o stanovima u Bloku D mogu da posete pokazni stan Bloka D na Bulevaru Evrope 28a.

Putem telefona: 063 50 30 90 kontaktirajte naš prodajni tim i zakažite posetu.