29. april 2020.

Počeli radovi na Lameli 2 Bloka D

Nova, Lamela 2 u našem najnovijem objektu Blok D počela je da dobija svoje prve obrise. Počeli su radovi na izgradnji druge od ukupno šest lamela koliko će činiti ovaj objekat. Uskoro počinje i prodaja prvih stanova.

Lamela 2 spratnosti 2Po + Pr +M + 7 imaće na raspolaganju ukupno 41 stan, i to dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove kao i garaže, a prema trenutim planovima biće useljiva u maju 2021. godine.

Kroz saradnju sa renomiranim partnerima i iskusan tim na terenu i van njega, Lamela 2 Bloka D još jedno je komforno mesto za život izgrađeno prema visokim standardima koje potpisujemo zajedno sa izvođačima radova i partnerima, kompanijom Dijagonala DOO Novi Sad. U Lameli 2, kao i u ostalim lamelama Bloka D, koristimo kvalitetne materijale: drvene podove, granitnu keramiku, visokokvalitetne PVC prozore za smanjen nivo buke, dok u službi udobnosti i funkcionalnosti stanovanja koristimo i dostupne tehnološke inovacije.

Stambeno-poslovni kompleks Blok D nalazi se na uglu ulica Bulevar Evrope, Laze Nančića i Servo Mihalja. Činiće ga ukupno šest lamela sa 280 stanova i oko 350 parking mesta u garažama u sklopu pojedinačnih lamela, ali i na dvorišnom parkingu u okviru objekta. Blok D je projektovan tako da bude dom po meri urbanih mladih, ali i porodičnih ljudi.

Kompanija Dijagoninvest za potencijalne kupce i sve zainteresovane za više detalja o stanovima u Bloku D na raspolaganju ima pokazni stan ovog kompleksa na adresi Bulevar Evrope 28a. Na taj način svi zainteresovani da svoj novi početak smeste na “dobru stranu življenja” imaju priliku da se na licu mesta uvere u način organizacije prostora, kao i kvalitet materijala koje koristimo i opreme koja se ugrađuje u stanove, ali i da o svim detaljima porazgovaraju sa Dijagoninvest timom.

Poseta pokaznom stanu može se zakazati putem telefona: 063 50 30