Blog / 10. maj 2021.

Naši partneri: Inovacije na Geberit način

Renomirani brendovi naši su partneri. Kako bismo izgradili čvrst odnos poverenja sa klijentima, sarađujemo sa afirmisanim kompanijama, čime gradimo posebno iskustvo stanovanja u svakom od naših objekata.

Mrežu naših saradnika čine domaći i strani brendovi, kompanije sa iskustvom koje su postale naši partneri zahvaljujući činjenici da delimo iste vrednosti iskazane kroz kvalitet.

Jedan od njih je i Geberit. Švajcarski brend koji je sinonim za inovativne sanitarne proizvode već gotovo 150 godina.

Kompanija Dijagoninvest sa ovim brendom sarađuje od 2010. godine, a Geberit proizvode primenjujemo u svim našim objektima, kako stambenim, tako i poslovnim.

 

Kada uđete u kupatilo u našem aktuelnom objektu Blok D, videćete seriju proizvoda Geberit Smyle, nenametljivu, elegantnu i modernu seriju visokog kvaliteta koju karakterišu sofisticirane forme, skladni elementi, fleksibilnost i mogućnost kombinovanja.

Ono što nećete videti jesu ugradni elementi (Geberit Duofix element za konzolnu WC šolju I Geberit Duofix element za bide) pouzdani i kvalitetni elementi koji omogućavaju maksimalno iskorišćavanje prostora u kupatilu.

 

Zašto Geberit?

1.Delimo isti sistem vrednosti

U kompaniji Geberit za sebe kažu da Geberit „stvara kvalitet života“. Da je tako govore i činjenice: pored kvalitetnih proizvoda u koje su utkani praktično znanje i dugogodišnje iskustvo, Geberit nudi pouzdane i inovativne sisteme i rešenja, vode računa o održivosti, kreirajući rešenja koja štede vodu, dok kompanija posluje vodeći se principima energetski efikasne proizvodnje.

2.Design meets function princip

Geberit je brend koji razmišlja dvojako tako da spoji lepo i udobno: eleganciju u dizajnu i vrhunsku funkcionalnost.

Estetska funkcija proizvoda savremenog dizajna (proizvoda sa prednje strane zida) koji doprinose celokupnom utisku enterijera kupatila dopunjena je praktičnom funkcijom proizvoda (sa druge strane zida) koji se lako čiste, omogućavaju bolje iskorišćavanje prostora unutar kupatila pružajući dodatni komfor u ovom delu stana, a uz to su i modularni, dugotrajni, lako se montiraju i jednostavno održavaju.

3.Know-how u domenu sanitarne tehnike

Kompanija čije je drugo ime: profesionalnost. Geberit instalacioni sistemi i elementi kreirani su tako da pruže zaštitu od potencijalnog požara. Zato što vode računa o iskustvu korisnika, u Geberitu posebnu pažnju poklanjaju zvučnoj izolaciji cevi, konstrukcija, instalacija i sanitarnih konzola. Pored toga, odvođenje otpadnih voda u zgradama hidraulički je optimizovano, a rešenja koja potpisuju omogućavaju i dodatno prečišćavanje vode.

U cilju brige o korisničkom iskustvu naši partneri kreiraju proizvode za kupatila bez barijera za sve profile korisnika.

4.Inovacija – jezgro kompanije Geberit

Posebno je značajna činjenica da kompanija svake godine ulaže 80 mil. švajcarskih franaka u istraživanje i razvoj, a oblasti koje konstantno unapređuju su: hidraulika, higijena, statika, zvučna izolacija, elektronika, zaštita od požara, virtuelni inženjering, inženjering procesa, nauka o materijalima i tehnologija izrade površina.

 

U okviru trodnevnog virtuelnog sajma „Innovation Days“ održanog u aprilu 2021. godine, kompanija Geberit predstavila je nove inovacije kako u dizajnu, tako i u tehničkom aspektu proizvoda.

Na događaju su, između ostalog, predstavili: pametno rešenje za higijenu vode za piće integrisano u vodokotlić, kojim se upravlja putem aplikacije, rešenje za efikasan odvod otpadnih voda, koje je dodatno akustički optimizovano, nove tipke u boji metala i stakla koje se lako uklapaju u svaki stil enterijera, serije Geberit One, Geberit Selnova, Geberit Monolith i Monolith plus, kao i razvoj proizvoda Geberit AquaClean – toalet sa tušem.