Blog / 15. jul 2020.

Sve prednosti pokaznog stana prilikom odabira životnog prostora

Odgovorni investitori ulažu posebnu pažnju na svaki detalj kako bi se izdvojili na tržištu, opravdali dobru reputaciju, ali i potencijalnim kupcima predstavili na pravi način. Osim pripremne dokumentacije i promotivnih materijala, poput kataloga i info ponude kroz koju zainteresovani za kupovinu stana mogu dobiti sve potrebne informacije o nekretnini za koju su zainteresovani, jedna od dobrih strana iskustvene prodaje jeste i postojanje pokaznog stana.

Poseta pokaznom stanu je zaista jedinstveno iskustvo koje ne ostavlja prostora za dodatna pitanja, jer zainteresovani kupci na licu mesta mogu da se uvere u sve, pa i najmanje detalje o funkcionalnostima stanova, kvalitetu izgradnje i ugradne opreme, a prodajni tim ima priliku da u neformalnom razgovoru posetiocima razjasni sve potencijalne nedoumice.

Jasno je da kupac mora da bude dobro informisan kako bi se opredelio da svoje poverenje pokloni određenom investitoru. Zato je praksa kompanije Dijagoninvest da za svaki novi projekat kreira pokazni stan koji je svakodnevno dostupan za posetu i razgovor sa našim prodajnim timom.

Trenutno zainteresovani za kupovinu stana sa Dijagoninvest potpisom, mogu posetiti pokazni stan aktuelnog projekta za stambeno-poslovni objekat Blok D čiji je izovđač radova kompanija Dijagonala DOO.

 

Šetnja kroz pokazni stan na „dobroj strani življenja“

Pokazni stan Bloka D izuzetno je prijatan, svetle boje enterijera dobro ukombinovane sa detaljima u boji, no ono što ga izdvaja je činjenica da je verodostojan model stana kakav biste kupili u Bloku D i pravo mesto za procenu kvaliteta ugrađene opreme i funkcionalnosti stana.

 

Upotreba kvalitetnih materijala

Posetom pokaznom stanu možete se uveriti da kvalitet stanova u Bloku D izdvaja upravo veliki broj renomiranih domaćih i svetskih brendova i inovativnih rešenja:

-Kontaktna fasada nemačkog proizvođača „Ceresit“;

-Fasadna stolarija od sedmokomornih „Rehau“ profila;

-Potpuna kontrola temperature u stanovima sa dvocevnim sistemom grejanja;

-Kompletna hidroizolacija urađena po najnovijim sistemima i tehnologijama švajcarskog proizvođača „Sika“;

-Elektroenergetska oprema proizvođača „Schrack” i „Aling conel”;

-Roletne na elektro pogon francuskog proizvođača „Somfy“ izvedene od Alu termo lamele ispunjene poliuretanom;

-Svaki stan poseduje ugradnu rek tablu sa optičkim kablom za KTV i Internet;

-Lift u zgradi potpisuje finski proizvođač „Kone“.

Dodatni osećaj topline doma pokaznom stanu, pa i svim stanovima u Bloku D, daje prirodna podna obloga od hrastovog drveta. Unutrašnja stolarija, visine iznad standarda (270, umesto standardnih 260 cm) izrađena je od punog drveta i obložena prirodnim hrastovim furnirom, u istom tonu kao ulazna vrata. Prvoklasna španska granitna keramika koja u kombinaciji sa tuš pregradama od kaljenog stakla i ambijentalnom rasvetom u kupatilu odaje utisak elegancije i smernosti.

 

Energetska efikasnost

Verujemo da je važno da znate da nas vodi ideja održive gradnje. Zato svaki naš objekat ima energetski pasoš kao garant energetske efikasnosti. Energetska efikasnost, kako objekta u celini tako i pojedinačnih stanova, postiže se izuzetno kvalitetnom termoizolacijom, ali i sistemom grejanja sa mogućnošću upravljanja, odnosno kontrole temperature u svim prostorijama. Led rasveta i druga oprema koja se ugrađuje poseduje sertifikate visoke „A” energetske klase. Posebno treba istaći fasadnu stolariju od sedmokomornih „Rehau” profila postavljenu po sistemu RAL ugradnje, sa visokim stepenom zaptivanja. Dodatno, energetskoj efikasnosti doprinose i troslojna stakla (od kojih je jedno niskoemisiono).

 

Zvučna izolacija

Zato što je zvučna izolacija jedan od ključnih faktora komfora u našim stanovima, fasadni zidovi u Bloku D su od pune opeke (cigle) debljine d=25, sa mineralnom vunom debljine 12cm. Pregradni zidovi između stanova su od energetskog bloka EB Akustik (56db) d=25cm, a pregradni zidovi između soba su od KLIMA bloka d=12cm. Takođe, sva vrata, i ulazna i sobna, atestirana su na zvuk, dok inovativni sistem podne zvučne izolacije u Bloku D potpisuje italijansko-austrijski proizvođač „Terilex“.

 

Ukoliko poželite da posetite naš pokazni stan, i ovu priču čujete, a i uživo se uverite u sve što je ovde opisano, možete zakazati posetu putem broja telefona: 063 50 30 90 .

Naši kupci znaju da za izdvojeni novac dobijaju ono što im garantujemo. Posetite naš pokazni stan i sami se uverite da stojimo iza obećanja da „kvalitetom gradimo budućnost“.